Merz Spezial – pionirji lepote že od leta 1964

Z našimi izdelki ženskam po celem svetu pomagamo izraziti notranjo lepoto in jim povrniti samozavest – z najboljšim za kožo, lase in nohte. Že 60 let!

Že naš ustanovitelj Friedrich Merz je imel vizionarsko idejo, da bi s celostno oskrbo s ključnimi mikrohranili na preprost in nezapleten način podprl naravno lepoto. In tako je na podlagi takratnih znanstvenih spoznanj razvil naš prvi izdelek – Merz Spezial dražeje, edinstveno formulo za kožo, lase in nohte za lepoto od znotraj.

 

 

Izdelki na podlagi znanstvenih spoznanj


Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in strokovnemu znanju s področja lepote vemo, katere naravne procese v vašem telesu lahko najboljše podpremo s ciljno usmerjeno nego. Tako smo združili dragocena mikrohranila in aktivne sestavine rastlinskega izvora, da vsak opazi vaš naravni sijaj.
Dražejem so se kmalu pridružile tudi Merz Spezial kapsule za lase in vse to nas je vodilo do izdelkov, ki jih obožujete.

Kar 99 % uporabnic bi namreč izdelke Merz Spezial priporočilo svoji prijateljici!*
* Anketa med 2927 uporabnicami izdelkov Merz Spezial, Medis 2023, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina

 

 

Izdelki za vsa starostna obdobja

V 60 letih smo razvili izdelke za različna starostna obdobja. Zavedamo se namreč, da se potrebe vaše kože in las z leti spreminjajo. Obnova celic, antioksidativna sposobnost kože in hidracija se s starostjo počasi zmanjšujejo. 

V letu 2023 smo za vas našli nove rešitve, ki so jih naši strokovnjaki razvili za specifične potrebe – Merz Spezial Hydro Glow Beauty kapsule in Merz Spezial Skin Energy Beauty kapsule.

Ponosni smo, da lahko ženskam že 60 let pomagamo izraziti naravno lepoto, ki se že skriva v njih. Ob začetku novega obdobja še naprej vodimo pot z inovativnimi izdelki in znanstveno odličnostjo.

Naročite izdelke Merz Spezial ekskluzivno preko spleta!